24 Temmuz 2013 Çarşamba

Avon Glimmerstick Kalemler

            


      Avon'un pek çok ürünü öylece bir kenarda duruyor çekmecemde. Sadece allıkları ortada duruyor diyebilirim. Allıklarına bayılıyorum. Onlarla ilgili bir yazı da yazıcam çok yakında. Herneyse şimdi gelelim Avon Glimmerstick asansörlü göz kalemlerinee...


    
     Yukardakiler simli olanlar. Sürekli olarak kullanıyorum bu kalemleri, hastalarıyım kendilerinin. Dergisinde 6 saate kadar kalıcılık yazıyordu açıkçası pek inanmamıştım ama gerçekten de doğruymuş. Diğer Avon kalemlerim sürekli akıyor, doğru düzgün kullanmıyorum ama bunların yeri çok başka bende. Çok nadir göz altlarıma yayılıyor. O da mevsim sayesinde yani olsun o kadar da dimi :) Yapısı çok yumuşak hemen rengini veriyor. Alttakiler de simsiz olanlar. Yalnız kırmızı olan dudak kalemi. Ondan da çok memnunum. Uzun süre kalıcı.

    
Kalem arayışındaysanız kesinlikle öneririm. Asansörlü olması da ekstra kolaylık sağlıyor. Diğerleri gibi ucu kalınlaşmıyor. Tek kötü yanı hemencecik bitiyorlar.

      
  İndirimde 6 yada 9 tl gibi bir fiyata almıştım.
   

2 yorum:

  1. Bende bayılıyorum bu kalemlere ancak çok çabuk bitiyorlar :( Supershock kalem de bir harika öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o çok kötü oluyor. Bende kullanıyorum Supershock siyah ve mürdüm ikisi de mükemmmel. Hiç akmıyorlar :) Bu arada ilk yorumumu senden aldım çok teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...