3 Şubat 2015 Salı

Mac Studio Finish Concealer SPF35 / NW25


Haftanın ikinci ve yağmurlu gününden herkese merhabalarr. Bugün bloğumda, yaklaşık 1 ay önce aldığım, kullanmaya başladığım ilk günden beri çok sevdiğim Mac Studio Finish Concealer'ın NW25 rengini konuk ediyorum. Senelerdir sık sık değiştirdiğim concealerlar, sürekli arayış içinde olma halime son noktayı bu harika ürünle koymuş bulunuyorum :)



Ürün oldukça yoğun, kolay kolay dağılmayan yapıya sahip. Gözaltı nemlendiricisi sürdüğünüz takdirde herhangi bir kuruluk yapmıyor. Kızarıklıklarımı, sivilce izlerimi ve çillerimi başarılı bir şekilde kapatıyor. Yalnız dikkat edilmesi gereken, güzel bir dağıtma işlemi gerektiriyor. Yoksa doğallıktan uzak kalıbımsı bir görüntüyle karşılaşmanız kaçınılmaz :) Ben gözaltlarım için RT Expert Face Brush'ı, küçük uygulamalar içinde önce parmaklarımı sonra minik bir fırça kullanıyorum :)

Gözaltımdaki çillere dikkat :)
Tek kötü yanı gözaltı çizgilerine dolması. Her gün, uyguladıktan sonra muhakkak transparan bir pudra ile sabitliyorum. Böylece başarılı bir sonuç elde etmiş oluyorum. Kalıcılığı da harika diyebilirim. Diğer kapatıcılarımı günde 3 4 kez tazelerken bunu tazeleme gereği duymuyorum. 


Mor gözaltlarına sahipseniz NW serisinden en uygun rengi seçmelisiniz. Kapatırken aynı zamanda doğal bir aydınlık veriyor. Eğer  morluk gibi bir sorununuz yok maksat aydınlık bir görüntüyse NC serisinden bir renk seçebilirsiniz.
Renkleri incelemek için Mac Online'ı ziyaret edebilrisiniz. 
Şimdilik hoşçakalın :*

8 yorum:

  1. Ben de kendime güzel bir kapatıcı arıyorum. Buna da bir bakayım bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Bunu ve Prolong wear'ı çok merak ediyorum. Buarada senin göz altlarında ne var ki hiç de kullanma bence ah bir de benimkileri gör :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki fotoda yapay ışık kullandığım için öyle çıkmış. Normalde çok koyu :(

      Sil
  3. Bu kapatıcıyı merak ediyordum, yine karşıma çıktı :) Bende bloguma beklerim.. sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir ürün canım tavsiye ederim :) Hemen geliyorum

      Sil
  4. Ben de bir türlü istediğim gibi bir concealer bulamadım sanırım bunu denemenin zamanı geldi :)
    takipteyim, ben de beklerim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacağını düşünüyorum canım :) Hemen geliyorumm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...