19 Ekim 2014 Pazar

Favori Kış Parfümüm: Gucci Guilty

Herkese günaydınnn. Bugün sizlere  farklı bir seriyle merhaba diyorum. Kızlarla bugün başlattığımız, uzun süreli bir proje yapma kararı aldık. Hepimiz, her ay ortak bir konu hakkında yazı yazacağız. Bu ayın konusu favori kış parfümlerimiz. Ben bunun için Gucci Guilty EDT parfümümü seçtim.




Şekerli ve pudramsı kokuları sevmeyen biri olarak, parfümlerimi mevsimlere göre ayırdığımı pek söyleyemem genelde hafif kokular tercih ediyorum. Benim için parfüm seçiminde asıl önemli olan, kokunun kalıcılığı  ve herkes tarafından kullanılmayan, bilindik notalara sahip olmaması. Saydığım bütün özellikleri tam anlamıyla bulduğum, bana diğer parfümlerimi bir kenara attıran favori kış (ve yaz) parfümüm Gucci Guilty.


Çiçeksi ve hafif kokuyor. Pembe biber, leylak ve silhat birleşiminden ortaya çıkmış bir parfüm. Genelde piyasada cesur, seksi ve risk alan kadınların parfümü olarak lanse edilmiş. Ben anlatacak olursam, şimdiye kadar kullandıklarım arasında, aynı anda seksi ve sevimli olmayı becerebilen tek parfüm. Bilindik parfümlerin aksine, kalitesini kesinlikle belli ediyor. 

Benden tam not almadığı tek konu ise kalıcılığı. Kıyafetlerime ve saçıma sıktığımda daha uzun süre kalıyor ama tenimde en fazla 1 2 saat kalıyor. 
Sizde çiçeksi, hafif ama çekici klas bir koku arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, verilen parayı son kuruşuna kadar hakediyor. 
75 ml fiyatı 200 tl civarlarında. 

Arkadaşlarımın Favori Kış Parfümleri İçin:



6 yorum:

  1. Bang bang <3 gucci guilty çok seviyorum bende, şişesi tasarımı efsane ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikleee aynı zamanda hafif. Taşıması da kolay oluyor :))

      Sil
  2. Şişesine bayılıyorum bunun yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok merak ettim ben bu parfümü. İlk fırsatta koklamalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buluştuğumuzda getiririm bakarsın bebeğim :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...