22 Ekim 2014 Çarşamba

Balköpüğü Bursa'da Etkinliği


Herkese merhabalarrr. Geçen pazar günü katıldığım Balköpüğü Bursa'da etkinliğinin detaylarıyla sizlerleyim. Balköpüğü bloğunun sahibi Merve Gizem Onuş'u daha önce sosyal medyadan takip ettiğim için bu tarz bir etkinlik olacağını biliyordum ama bu kadar büyük bir organizasyon olacağını tahmin etmiyordum. Balıkesir'i Eskişehir'i geçtim Ankara'dan sırf etkinlik için gelen bloggerlar vardı. Bende bu organizasyona dahil olduğum için çok mutluyum :)


Etkinlik geçtiğimiz pazar günü Almira Hotel'de gerçekleşti. Bir çok sponsor ve sponsorlar tarafından  hazırlanan harika cupcakeler, şekerlemeler, süsler ve daha bir sürü detay vardı.


 Pötikare Organzisayon'un hazırladığı sevimli köşe :)


Sevimli pisili pasta :)


Bu güzelliklerin dışında, sevgilli Merve'nin bizler için hazırladığı sunumu dinledik. Ben çok yararlı buldum, bilmediğim bir çok şey öğrendim. Zamanla hepsini uygulamaya çalışacağım.



Sunumun ardından merak ettiklerimizi sorduk. Bizim masamızdan sevgili Gülşah ve Büşra sorularını yöneltirken :)


Sunum bittikten sonra bizim için hazırlanan hediyelere geldi sıra. İlk önce çekiliş yapıldı, herkese hediye düşecek şekilde. Çekilişin dışında, buluşmaya sponsor olan firmaların ürünleri dağıtıldı. Bir sonraki yazımda bu ürünlerden de bahsedeceğim :)


Ayrıca bu güzel etkinlikte emeği geçen, Gizem'e yardım eden Şerife ve Fatma'ya çok çok teşekkürlerrr. O kadar yorgunluğa rağmen sıcak ve güler yüzlüydüler :) 


Sevgili Merve ve ben :)


Pakmaya'nın bıyıklarıyla :)


Bu da masamızın genel hali :)
Şimdilik hoşçakalınnn :*

4 yorum:

  1. Görseller çok güzel, ne güzel anlatmışsın :) bizi güleryüzlü ve sıcakkablı bulduğun için de çok mutlu oldum :) sponsor paylaşımını da merakla bekliyorum :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevinimm en kısa zaman da gelicek sponsor yazım :)

      Sil
  2. merhaba tatlım ödülün var :) :) http://bornova74.blogspot.com.tr/2014/10/benim-de-dart-odulum-oldu-ki.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...