20 Mayıs 2014 Salı

Aydınlatıcı Tekli Far Flormar No:15


Herkese merhabalar, bugün bloğumda aydınlatıcı olarak kullandığım Flormar'ın tekli farıyla sizlerleyim. Geçenki indirimde boş The Balm standında Mary Lou'yu bulamadığım için aydınlatıcı arayışlarına girmiştim. Aslında aydınlatıcının gramajının az olmasından yanayım çünkü bir farı bile zor bitirirken koca aydınlatıcıyı bitirmek için bir ömür yetmeyebilir :)  Bu düşünceden yola çıkarak aydınlatıcı amacıyla kullanılan tekli farları araştırdım. En beğendiğim renk Flormar'ın No:15'i oldu. 




    İyi ki de bu rengi seçmişim. Ne abartı duruyor ne de disko topuna çeviriyor. Yapısı çok yumuşak ve kolay dağılıyor. Açıkçası Flormar'ın farlarının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Kalıcılık konusunda da 10 üzerinden 8 verebilirim. Her yönüyle çok başarılı buldum.  


Gördüğünüz gibi içinde çok hafif parıltılar bulunuyor. Kesinlikle sim gibi durmuyor. 


    Asıl işlevi far olduğundan, göz kapaklarınızda fazla dağıtmadığınız takdirde kemik rengi gibi duruyor. Göz kapaklarına da doğal bir aydınlık veriyor. 


4 gram olduğundan bitirmeniz de mümkün olacaktır :) Kullanım süresi de 24 ay ve fiyatı 6 küsürdü indirmde.  Özellikle yazın tatile giderken, yada her zaman makyaj çantanızda kurtarıcı olarak bulundurabileceğiniz küçük ambalajlı bir ürün. Herkese tavsiye ederim :)


Göz pınarlarımda ve kaş altımda bu farı kullanarak yaptığım göz makyajım.

6 yorum:

  1. Ne kadar güzel durmuş gözlerinde bayıldım! =) Bu arada blogunu takip etmiyormuşum esefle kınadım kendimi şimdi takibe aldım =*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği :) Ben de uzun zamandır severek takip ediyorum blogunu, Çok sevindim üye olmana :) Çook öpüyorum :*

      Sil
  2. ürün bitirme konusunda bende sınıfta kaldım :) aydınlatıcı her zaman kullanılmıyor zaten yeter de artar bile. Çok beğendim rengini, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyleyim bir tek pudrayı bitirebiliyorum yahu :) cok sagol canim cok opuyorum :**

      Sil
  3. Goz pinarini aydinlatinca goz makyaji komple etkileniyo bence de, cok hos durmus :) gule gule kullan..
    Taban olarak surdugun kahve far ne acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım, beğenmene çok sevindim :) Aslında tek far gibi duruyor ama şöyle yaptım. İlk essence stay all day krem farlardan 09 for fairies'i uyguladım. Sonra da avonun 3 lü farı onyx lustre'den mor rengi sürdüm ve sonuç bu :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...