4 Aralık 2013 Çarşamba

Loreal Paris Perfect Clean Peeling


    Loreal'in pürüzsüz doku vadeden bu kayısılı pelingini alalı yaklaşık iki, iki buçuk ay olmuştur. Üç dört günde bir kullanmama rağmen daha yarısına bile gelmedim. Baya bereketli bir ürün :)
     Şimdiye kadar kullandığım peelingler maske şeklinde soyulanlardandı. İlk kez bu tarzda bir peeling kullandım. İyi ki de kullanmışım diyorum çok memnun kaldım :)





    Ben banyodayken kullanıyorum. Gözeneklerim hazır açılmışken peelingimi de yapıp kurtuluyorum :) İlk önce her gün kullandığım temizleme sabunum ile yüzümü temizledikten sonra ürünün içindeki clean pedle güzelce peelingimi yapıyorum ve sıcak suyla yüzümü yıkıyorum. Kesinlikle yüzünüzün temizlendiğini hissediyorsunuz. Ardından içim rahat bir şekilde nemlendirici sürüyorum :)




    Kokusu çok güzel ama biraz keskin. İçindeki parçacıkların küçük olması da sivilceleri yaydırmıyor. Yani çok güzel ve herkese tavsiye edebileceğim bir ürün :)
   Tüm cilt tipleri için uygun olduğu yazıyor ama cildi biraz kurutuyor. Yani kuru ciltlilere pek uygun olduğunu düşünmüyorum.
   Ben %50 indirimde 8 tl'ye almıştım. 16 tl'yi de hakkediyor bence :)

2 yorum:

  1. Merhaba:)
    Ben de bunun mavisini detoks etkili temizleme jelini kullanıyorum ve performansından çok memnunum:) Ama o da kurutma yapıyor:/ Kayısılı peelingini de alacağım elimdeki bitince..
    Bu arada blogunu blog deposu sayesinde yeni keşfettim ve takibe aldım:) Ben de bekliyorum bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım mavi olan benim yüzümü de çok germişti o yüzden bi daha almadım ondan. Bu hem güzel kokuyor hemde işe yarıyor çok memnunum :) Hemen geliyorum canım sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...