23 Mart 2016 Çarşamba

Bir Sivilce Kurutucu: Sudocrem


Günaydın kızlar, bugünkü konuğum sivilce problemi yaşayanlar için bir acil durum kurtarıcısı niteliği taşıyan Sudocrem. Uzun süredir internette gördüğüm pişik kremini yüze sürme fikri, başlarda ne kadar sıcak gelmese de çoğu blogdaki övgüleri okuduktan sonra kafama yattı ve deneme kararı aldım ve Turuncukasa.com'dan 125 ml'lik boyunu sipariş ettim. Elime 2 gün gibi kısa bir sürede ulaştı. Tabi ulaşır ulaşmaz da denedim. 
Tam anlamıyla cildimin s.o.s verdiği zamanların kurtarıcısı diyebilirim. Alnımın ortasında aniden çıkan kırmızı iltihaplı sivilceler olsun henüz ucu çıkmamış buton şeklinde olanlar olsun, hepsine etki eden ve bir gecede küçülmelerini sağlayan mucize pişik kremi ilk günden vazgeçilmezim oldu.


Yapısı oldukça yoğun olan Sudocrem bebeklere özel üretildiğinden içeriği oldukça temiz. Üzerinde cildi yatıştırdığı, tahriş olmuş bölgeleri iyileştirdiği ve tüm cilt tiplerine uygun olduğu yazıyor. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tüm yüzüme uyguladım. Sivilceleri kurutması dışında, içerisindeki çinko sayesinde ciltteki lekelerin de (sivilce izleri, yara izleri gibi sonradan oluşan lekelerin) geçmesini sağlıyor. Tabi bu bir anda olmuyor düzenli kullanım gerektiriyor fakat ilk kullanımlarda lekelerimin gözle görülür derecede hafiflediğini gördüm. Etki etme süresi oldukça hızlı.
Benim nasıl uyguladığıma ve bu kadar memnun kaldığıma gelecek olursak:
 Gece yatmadan önce cildime kalın bir tabaka halinde sürüyorum sabaha kadar cildim hepsini emmiş oluyor. İlk günden cildimdeki değişim inanılmaz gelmişti. Hem alnımın neredeyse tamamını kaplayan sivilce izlerim hafiflemişti hem pütürlerim gözle görülür derecede iyileşmişti.
Benim gibi akneye meyilli ve herşeyden etkilenen çok hassas bir cildiniz varsa Sudocrem'i denemenizi öneriririm. Kesinlikle el altında bulunması gereken kurtarıcı bir krem olduğunu düşünüyorum.  Eczanelerde de bulabilirsiniz fakat internet sitelerinde daha uyguna yakalamanız mümkün. Normal satış fiyatı 27 tl fakat ben yaklaşık 2 ay önce 22 tlye aldım. 

Mutlu Günler ^.^

3 yorum:

  1. Benimde kesinlikle evden eksik etmediğim, kurtarıcı kremim oldu. Gerçekten cildi çok kısa sürede onarıyor.

    YanıtlaSil
  2. ben de ara ara kullanıyorum bunu..

    YanıtlaSil
  3. Sudocremi çok merak ediyorum.Artık alıp kullanma vakti geldi sanırım :) Herkes çok memnun bu üründen.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...