1 Nisan 2015 Çarşamba

8 Mart Kadınlar Günü Blogger Buluşması Sponsorları - Part1


Herkese merhabalar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlediğimiz buluşmamızın sponsorlarıyla karşınızdayım. Bize destek olan, ürünlerini göndermekle kalmayıp buluşmamıza kadar gelen firmalara çok teşekkür ederim. Bakalım eve elimde nelerle dönmüşüm ?



Blogger dostu olarak bilinen Watsons bize yeni çıkan ve her zaman ihtiyacımız olan ürünlerini yollamış. Bu güzel kutu  için çok teşekkür ediyorum. 


Pastel ise yeni nude koleksiyonu ürünlerinden oluşan şirin bir kutu gönderdi. İlk izlenim olarak ruja bayıldım. En kıs zamanda yorumlar gelecek.


Fresh'n Soft'un yolladığı paket de her daim ihtiyacımız olan ürünlerden oluşuyor. Zaten severek kullandığım bir markaydı. Teşekkürler Fresh'n Soft.


Bizler gibi Bursalı olan Fulser firmasına da yanımızda oldukları için çok teşekkür ederim. 


Sitesinde oldukça pratik ürünler bulunduran Rituel De Beaute de bizi yalnız bırakmadı.


El emeği göz nuru bu zarfları bizler için yapan Melek Hanım'ın ellerine sağlık.  


Buluşmamızın hatırası olarak bu kullanışlı magnetleri hazırlayan Fotomagnet'e çok teşekkürler. 


Yanımızda olan bir başka blogger dostu da Farmasi'ydi. Buluşmamıza kadar gelip bizi bilgilendirdikleren Figen Hanım'a ve gönderilen ürünler için Farmasi'ye çok teşekkür ederim.


Ağzımızı tatlandıran AnavarzaBal'dan gelen süzme çam balı :) 


Berrak'tan gelen çubuk usulü turşu ve dobipa sos. Hayatımda yediğim en güzel soslardan biriydi. Turşu da annemin yaptıkları gibiydi. İkisini de çok severek tükettim :)


Her zaman evimde bulundurduğum Doğadan'ın poşet çayları. Uzun süredir favorim ayvalı ıhlamur. Denemediyseniz kesinlikle bir şans verin derim. Teşekkürler Doğadan :)


Çoğu buluşmamızda yanımızda olan, ürünlerini çok severek kullandığım Dermadolin dopdolu bir paket yolladı. En kısa zamanda yorumları gelecek. Teşekkürler Dermadolin.


Güvenerek kullandığım Bebak'ın gönderdiği doğal ve gül kokulu kremleri. 


İkinci part günün ilerleyen saatlerinde gelecek. Şimdilik hoşçakalın :*

8 yorum:

  1. merhaba canım hepsini güzel günlerde kullan Dermadolin ürünleri harika bende kullanıyorum .. takipteyim bende bloğuma beklerim sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Hemen geliyorum.

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım hepsini, bu tarz etkinliklere yaşadığım şehirde yapılmadığı için katılamıyorum, gördükçe de imreniyorum.Yeni insanlar tanımak ve yeni deneyimler yaşamak oldukça güzel olmalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yeni insanlarla tanışmak, farklı bir ortamda olmak çok güzeldi :) Farklı şehirden gelen blogger arkadaşlarımız da vardı. Bursa'ya yakınsan bir daha ki buluşmamıza gelme şansın olursa memnuniyetle bekleriz :)

      Sil
  3. Hepsi süper kıskandım biraz sanki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım Bursa'da oturuyor olsaydın muhakkak aramızda olurdun :(

      Sil
  4. Bende bursada oturuyorum ama hiç göremedim maalesef😕

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...