20 Nisan 2014 Pazar

Rimmel Rita Ora Color Rush Kalem Ruj


     Herkese günaydınn... Bugün, daha önce bir çok ürününü kullanıp memnun kaldığım Rimmel'in yeni çıkan Rita Ora Color Rush koleksiyonundan 600 On Fire renkli kalem rujunu deneme fırsatı buldum. Buluşmamızda Watsons tarafından gönderilmişti. Kalem şeklinde olduğu için kullanımı çok rahat, aşağıdaki aparatı kıvırmanız yeterli oluyor.  Genel olarakyapısını biraz sert buldum ama ben bu tarz rujlardan hoşlandığım için çok güzel geldi. Rujlar ne kadar sertse o kadar kalıcı oluyor bana göre :)



     Sürümü çok rahat hemen kayıveriyor dudaktan. Altına balm sürmedim yine de hiç kuruluk yapmadı.  Kalıcılıkları da inanılmaz derecede başarılı. 16 liralık bir üründen bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum, çok şaşırttı beni. Sabah 9 da sürüp evden çıktım. Gün içinde hiç tazelemedim. Yemek yedim, dudaklarımı yoldum vb. faaliyetlerde bulunduktan sonra eve gelip hemen fotoğraf çektiğim :) Aşağıda 7 saat sonraki halini görüyorsunuz. Rengi tamamen gitmedi ve herhangi bir kuruluk olmadı.
   Bu yaz ki ilk favorim belli oldu, kesinlikle diğer renklerini de alacağım. Sizlere de gözüm kapalı tavsiye ederim. Bu ruju kullanarak yaptığım hafif makyajım da bu şekildeydi :)


2 yorum:

  1. Harika bir renkmis, cok yakismis! Güzel kizsin masallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...