23 Nisan 2014 Çarşamba

NOB Asetonsuz Oje Çıkartıcı Mendil



     Öncelikle hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum. Bu güzel ve özel günde blogumda çok severek kullandığım bir ürünü ağırlamak istedim. Bunu için de NOB Asetonsuz oje çıkarıcı mendilimi seçtim.
Asetonların kötü koktuğunu ve içinde birçok kimyasal maddeler bulunduğunu biliyoruz. Kimyasallar ojemizi başarılı bir şekilde temizlese de maalesef  tırnak etlerimizi tahriş ediyor.Ben hem tırnaklarımın hem de kendi sağlığım için ben tercihimi asetonsuz ürünlerden yana kullanıyorum. Son zamanlarda keşfettiğim bir ürün de NOB marka Aloe Veralı oje çıkarıcı mendiller.

  İçinde mineraller ve vitaminler bulunuyor. Ojemi temizledikten sonra tırnaklarımın üzerinde hafif yağ gibi bir madde bırakıyor, onu de ovuşturarak yediriyorum. Hem tırnak etlerim yumuşuyor hem ojem çıkmış oluyor.

(Tırnaklarımı mazur görün. Ojelerimi bu sabah sürmeme rağmen uçları hep çıktı.)
      Başka bir sevdiğim özelliği de pamuğa dökerken az geldi çok geldi derdi yok. Kutusundan alıyorum, kullanıp atıyorum. Çok rahat oluyor. Kırmızı ojelerimin altına hep şeffaf oje sürerim. Burada da o şekilde bir uygulama yapmıştım. Biraz elime bulaştırdı ama yıkadıktan sonra tertemiz oldu.



    Tek elim için bir mendil harcadım ve sonuç bu şekildeydi. Aslında bir tane daha kullansam tırnaklarımın altına girenleri de temizlerdim ama boş yere gitmesin diye kullanmak istemedim :) Çok hafif bir kokusu var hatta kokusuz bile diyebilirim. Eğer hassasiyetiniz varsa aloe veralı olanını tercih edebilirsiniz.


Tatile giderken yada benim gibi stres anlarınızda ojelerinizi yolan biriyseniz tam çantaya atmalık bir ürün. Boyut olarak da avuç içi kadar olduğundan fazla yer kaplamıyor. İçinde 30 adet mendil var ve kullanım süresi 6 ay. Fiyatına gelecek olursak 2.49 tl. Bir şans verin derim :) Rapunzel Hair'in sitesinden incelemek için şuraya bakabilirsiniz.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...