15 Mart 2014 Cumartesi

Maybelline The Falsies Volum'Express Black Drama Maskara


     Herkese iyi haftasonlarııı :)) Bugün sizlere, indirimden aldığım yaklaşık bir haftadır kullandığım Maybelline maskaramdan bahsedeceğim sizlere. 6 günlük kullanımın yorum yapmak için yeterli olduğunu düşünerek giriyorum konumuza :)
    Herkesin kullandığı sevdiği Maybelline maskaralardan benim tercihim fırçaları oval olan mor seriden yana oldu. Daha önce bu serinin Flared'ini kullanmıştım. İkisinden de memnun kaldım ama Black Drama ile kıyasladığımda kesinlikle Flared bir kaç adım daha önde.




    Fırçasında hafif ovallik var. Biraz kıvırıyor kirpikleri, özellikle sonlara doğru tombik fırçaların yetişemediği küçük kirpikleri de rahatça kavrıyor. İlk katı sürdüğümde bir problem olmadı. Ama Flared'e göre daha az uzattı ve daha az dolgunlaştırdı gibi geldi bana. İkinci katı sürdüğümde kirpiklerimi acayip yapıştırdı. Bu da benim hiç sevmediğim bir şey. Flared'te böyle bir sorun olmamıştı.
   Aşağıya sırayla kirpiklerimin rimelsiz, tek kat rimelli ve iki kat rimelli hallerini koyuyorum. Fotoğraflarda daha iyi anlaşılıyor.




     Bunların dışında açıldığından itibaren kullanım süresi 6 ay ve içindki ürün 8,2 ml yani hergün kullansanız bile rahat 2-3 ay idare eder sizi :)




2 yorum:

  1. mahşallak kirpiklerin hem uzun hem gür, sana her maskara gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ara sıra dökülüyorlar ama idare eder gene de :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...