29 Mart 2014 Cumartesi

Loreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı BB Krem


     Hepinize günaydın kızlarrrr... Bugün size iki haftadır hergün çok severek kullandığım, Dünya Kadınlar Günü'nde %50 indirimden aldığım Loreal Paris Skin Perfection BB Krem'imden bahsedeceğim. Bu ilk bb kremim başta bunu söylemeliyim :) Gerçekten kendime çok kızıyorum bunca zaman neden fondötenle cildimi mahvettiğim için.



   
     Bazı bloglarda okuduğum kadarıyla sivilce ve kızarıklık yapmış ama ben böyle bir sorun yaşamadım, aksine cildim çok hassas olmasına rağmen iki haftadır tek bir sivilce bile çıkmadı yüzümde. Sürer sürmez kızarıklıkları ve gözenekleri kapattı. Gerçekten kusursuz göründü cildim hatta ilk görenler parlamışssın, yüzüne bişey yapmışsın güzel olmuş gibi yorumlar yapmışlardı. Nasıl mutlu olmuştum :)))



     Benim daha önce bb krem kullanmamdaki sebep, kapatıcılığının az olmasıydı. Yüzümde sivilce izleri, kızarıklıklar ve bol sayıda çiller bulunduğu için yoğun kapatıcı fondötenler tercih ediyordum. Karma cildim olmasına rağmen yanaklarımda bile sivilce çıkartıyordu kullandığım fondöten ki T bölgemi hiç söylemiyorum.


     Dediğim gibi çok memnun kaldım Loreal'in BB kreminden. Üstüne de Loreal True Match pudramı uyguluyorum neredeyse fondötenle aynı kapatıcılığı elde ediyorum. Hem daha hafif hem sivilcesiz :) Kokusu çok güzel, yapısı ince ve hemen dağıtılıyor. Tek eksisi burun ve çenemde parlama yaptı ama beni rahatsız etmiyor. Benim kullandığım orta ton.
      Ürün 50 ml ve normal fiyatı 30 tl. İndirimsiz haliyle alınır mı pek emin değilim ama yüzde %50'de kaçmaz. Farklı bb kremler de denemek istiyorum ama bunun kadar iyi olur mu, bu kadar memnun kalır mıyım bilmiyorum. Neyse daha anneler günü indirimine çok var, düşüneceğim bunu :))
Şimdilik hoşçakalın, kendinize iyi bakın :*

2 yorum:

  1. Bende yeni bir bb cream arıyordum.Yardımcı oldu teşekkürler :)
    Banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına çok sevindim canım :) Hemen geliyorum. Sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...