7 Eylül 2013 Cumartesi

İlk Mimim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kozmetik Tutkunu sayesinde bende dahil çiçeği burnunda bloggerlar olarak tanışma fırsatı bulduk. Ona ne kadar teşekkür etsek az :) Hepimizi mimledi bu da benim ilk mimim hemen cevaplıyorum soruları:
      1) Kısaca kendini tanıtır mısın ?
 Nazlı Beyza Akgün, 19 yaşındayım, Uludağ üniversitesinde okuyorum ama daha hazırlık sınıfındayım. Doğum yerim Konya, kütüğüm Ankara ama Bursa'da büyüdüm. Babamın mesleği dolayısıyla çok şehir gezdik.
     2) Blog olmak fikri aklına nereden geldi?
İlk başta youtubeden makyaj vloggerlarının videolarını izleyerek başladı kozmetik merakım. Giderek arttı. Sonra hesap açıp blogları takip etmeye başladım derken ben neden yazmayayım diye düşündüm. Abimin de yardımıyla bu bloğu açtım. Yazınca kendimi daha mutlu hissediyorum.
     3)Blog içeriğin nedir?
Blogumun adından da anlaşılacağı gibi kozmetik üzerine bir blog açtım.
     4)Hangi konuda yazılar okumak hoşuna gider?
Moda ve kozmetik konuları başta olmak üzere her şeyi okurum.
     5)Kitaplarla aran nasıl? En son okuduğun kitap nedir?
Oldum olası kitapları okumak için okuyorum. Bir sene önce arkadaşım sayesinde Pucca ile tanıştım.  İlk defa onun kitabını severek ve çabuk okudum. Sonra Pucca'nın diğer kitaplarını okudum ve aynı  yayınevinin diğer kitaplarını okumaya devam ediyorum. Şu an Pink Freud'unrun bendeymiş adlı kitabını okuyorum. Tavsiye ederim.
    6)Modayı takip eder misin? Moda deyince ne anlıyorsun?
Açıkçası modayı pek sevmiyorum. Takip ediyorum o ayrı ama moda olan şeyler genelde herkesin üstünde oluyor. Bu da benim pek sevdiğim bir şey değil. Genelde moda olsun olmasın vücut tipime yakışan şeyleri giyerim. Yani kimsede görülmemiş şeyler olursa beni daha mutlu eder  :)
   7)Peki ya kozmetik deyince?
Orda duralım işte :) Sanırım vazgeçemeyeceğim şeyler arasında ilk sırada yer alıyor. Kullanmasam bile alıyorum. Bozulunca atamıyorum. Ne kadar çok alırsam o kadar mutlu oluyorum. Hastalık diyebiliriz kısaca. Şu an babamdan harçlık aldığım için pahalı markalara para vermeye kıyamıyorum ama elbet bir gün kendi maaşım olacak :))
   8)Ne tarz müziklerden hoşlanırsın?
 Ben de kozmetik tutukunu gibi her türlü müziği dinlerim ama 80 ve 70'lerin müzikleri benim için çok farklıdır.Onları bir ayrı severim. (Eski türk filmlerine de bayılırım :))
  9)Bloğun hakkında yapmak istediklerin? Kendini geliştirdikten sonra ne düşünüyorsun?
Şu an için geniş çaplı bir planım yok. İlk yapmak istediğim üyelerim yeterli sayıda olduğunda çekiliş yapmak.
 10)İyi bir blogger olmanın yolları?
Sanırım tarafsız yazmak fark edilmemi sağlayacak.
   11)Blog dünyasında gördüğün en büyük yanlışlar?
iki üç kere sahte çekilişlere denk gelen insanların olduğunu görmüştüm. Kullanılmış ve eski ürünler göndermişlerdi. Bana göre büyük bir hayal kırıklığı. Çekiliş gibi bir zorunluluk da yok sonuçta.
  12)Bu etkinlikten beklentin nelerdir?
Tabiki benim gibi bloggerlarla tanışmak. Usta olanlardan da bir şeyler öğrenmek istiyorum. Bursa'da olanlar varsa belki ilerde görüşme şansımız bile olur.
  13)Bulunduğun şehirdeki bloggerlarla görüşme ayarlansa?
Eğer yeni bloggerlar da davetli olursa uçarak giderim :)
  14)Kendinle ilgili 3 olmulu 3 olumsuz özellik?
Olumlu olarak; merhametliyimdir, yeni ortamlara uyum sağlarım sevip sevmemem önemli değil, kötü olan şeylerin genelde iyi taraflarını düşünürüm :)
Olumsuz olarak; dağınığımdır, her şeyi kafaya takarım, dış görünüşümü  çok takıyorum :(

6 yorum:

  1. bende çok dağınık bir insanımdır. Kozmetikle pek aram yoktur ama yinede bu etkinlik sayesinde bloğunuzu keşfetme fırsatım oldu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar dağınık olsam da her aradığımı da bulurum ama :) Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum canım :)

      Sil
  2. canım etkinlik sayesinde keşfettim seni bana da beklerim http://kozmetikdelisitube.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım senı yenı kesfettım etkınlık sayesınde severek de okuyacağım seni bende beklerım bloguma tatlım http://farpaletlerim.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi gördüm yazdığını :) çok teşekkür ederim bende aynı şekilde etkinlikte fark etmiştim seni :) hemen geliyorum canım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...