11 Şubat 2016 Perşembe

Ortak Bitirme Projesi


Herkese merhabalar, bugün kızlarla beraber ortak yaptığımız bir proje ile sizlerleyim. Project Pan'ları duymuşsunuzdur. Özellikle bizim gibi yeni çıkan ürünleri denemeye hevesli, aynı zamanda da ürün birikimi oldukça çok olan bloggerlar için çok yararlı bir proje ^.^ Elimizde bulunan ürünlerden seçip, bitirme amacıyla sürekli aynı ürünleri kullanacağımız bir süreç olacak. Bunun 5 bakım 5 kozmetik olmak üzere toplam 10 ürün seçtik. Bakım ürünlerimizin senenin nisan mayıs aylarına kadar bitmesi gerek. Kozmetiklere ise belli bir sınır koymadık. Tabi onların da sene içinde bitmesi gerekiyor.
Ben de elimin çok sık gittiği ve dolabımın derinlerinde unuttuğum ürünleri çıkartıp, görmüş olduğunuz 10 parçayı seçtim. Umarım belirlediğimiz sürede başarıyla sonuçlandırırım bu projeyi. Ayrıntılı bakalım neler seçmişim.


BAKIM ÜRÜNLERİM

Loreal Paris Mucizevi Yağ/Cilt: Son zamanlarda çok sık kullandığım, bitirirken zorlanmayacağım bir ürün. Sabah akşam cildime uyguluyorum. Ayrıca kendime fix+ tarzında, makyajımın son adımı olarak pudramsı görüntüsünü alması için bu yağı kullanarak bir sprey yaptım. Bittikçe yeniliyorum. 
Fırçama veya süngerime uygulayarak makyajımda da sağlıklı bir görünüm elde ediyorum. Bir çok alanda daha kullandığım gerçketen ''mucizevi'' olan bu yağı bitirirken çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Ayrıntılı yazısı yakında gelecek ^.^
Loreal Elseve Mucizevi Yağ/Saç: Uzun zamandır elimde olan çok severek kullandığım ama çoğunlukla unutuğum bir yağ kendisi. Bazen nemli saça bazen de fönden sonra hem elektriklenmeyi alsın diye hem de kırık görünümünü yok etmesi için uyguluyorum. Gayet başarılı bir ürün.


Essence Pure Skin Gözenek Arındırıcı Serum: Yine çok sevdiğim, ilk aldığımda etkisini görüp bir  kenara ittiğim Essence'in sivilce karşıtı serisinden gözenek arındırıcı serumu. Bu serinin diğer ürünlerinden de çok memnun kalmıştım. Bundan da kısa sürede olumlu sonuçlar aldığımdan severek kullananıp bitireceğime eminim. ^.^
Krauterhof Anti-Cellulite Gel: Elime geçtiği ilk zamanlar bir merakla kullanmaya başlamıştım. Sonraları dolabımın arkalarında kalarak gözden kaybolan selülit oluşumunu engelleyen güzel, severek kullandığım bir jeldi. Hazır diyetsel mevzular konusunda bir çaba sarf ediyorken bu ürünle de selülit ve çatlaklarıma dışarıdan müdahale etmem yararlı olacak diye düşündüm. %60 civarı dolu gördüğünüz gibi. Cellu Blue ile masaj yaparak düzenli kullanarak bu jeli de bitirmekte zorlanacağımı sanmıyorum.
Pure Beauty Anti-Oxidant Gel: Yine ağzına kadar dolu bir ürün görmektesiniz. Pure Beauty'e ait kızların önerisiyle aldığım cilt soyucu bir ürün. Ölü deriden arınmak için haftada 2 kez kullanılması gerekiyor. Dün akşamki ilk izlenimlerime göre çok başarılı bir ürün. Cildimi hem parlattı hem de pürüzleri giderdi. Bunun da ayrıntılı yazısı kesinlikle gelecek.

KOZMETİK ÜRÜNLERİM


The Balm Balm Jovi Palet: Artık sosyal medya hesaplarımda görmekten bıkmış olduğunuz çok severek kullandığım Balm Jovi palet. Bitirme konusunda baya ilerlemiş olduğumu düşünüyorum. Biraz daha zorlayarak en azından günlük kullanıma uygun renkleri bitirebilmeyi hedefledim. Başaracağıma inanıyorum ^.^
Flormar Işıltılı Allık: Uzun süredir elimde olan bir başka ürün de bu Flormar'a ait hafif ışıltılar içeren şeftali tonundaki allık. Artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Her makyaja uyum sağlayabilecek bir renk olduğundan sanıyorum ki her gün kullabilirim. Umarım kısa sürede biter.
Max Factor Creme Puff Pudra: 12 aylık ömrünü doldurmasına az kaldığı için seçtiğim pudram. Verdiği etki, renk ve performansı güzel fakat bitirdikten sonra tekrar almayacağım. Loreal'in True Match pudrasıyla devam edeceğim yoluma.


Essence Pure Skin BB Krem: Sevgili Ece sayesinde tanıştığım ve bayılarak kullandığım Essence'in yine sivilce oluşumunu önleyici serisinden bb kemi. Hafif kapatıcılığı, yokmuş gibi duruşu ve akneye çok meyilli bir cilde sahip olmama rağmen bir tane bile sivilce çıkartmamış olmasıyla bayılarak kullanıyorum. Zaten her gün kullandığım için bitirmekte çok zorlanmayacağım. Biter bitmez de yerine mutlaka yenisini alacağım ^.^
Wet N Wild Kaş Farı: Yine uzun süredir elimde olan bir başka ürün de bu Wnw'ın kaş farı. Ürün çok başarılı ama her gün kaş doldurmadığım için çoğu zaman da unuttuğum için bir köşede kalmış bu ürün de bitirmem gerekiyor. Sadece ortadaki açık rengi bitirmeyi hedefledim. Bunda da pek zorlanacağımı düşünmüyorum.

Benim bitirip yerlerine yenilerini almayı planladığım 10 ürün bu şekildeydi. Umarım bu hedefimde sonuca başarıyla ulaşabilirim. Bir de kızların Project 10 Pan ürünlerine bakalım neler seçmişler ?
Başarılar hepimize ^.^

Bir Güzellik Hikayesi 
Ecenin Günlüğü 
Güzellik Editörü

12 yorum:

  1. Balm Jovi gerçekten ne hale gelmiş:) Süper bu şekilde devam. Umarım seçtiğimiz ürünleri bitiririz ve bu projeyi sık sık yenileriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komple bitirecceğim bakalım azimliyim o Balm Jovi konusunda ^.^ Umarım canım çok yararlı olur bizim için.

      Sil
  2. nice post =)
    follow for follow via gfc, g+ and instagram?
    have a nice day.
    xoxo

    http://freaky-like-gnui.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  3. BB Kremi beğenmene çok sevindim:) Palet şahane valla sen bu işi başarmıssın bile kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hediye ettiğin için teşekkür ederim canım <3 İnşallah ilerleticem daha ^.^

      Sil
  4. Kendi balm jovimi bu şekilde görebilecek miyim acaba?

    YanıtlaSil
  5. Yüz bakım yağı tüy yapar diye almıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz öyle bir sorunla karşılaşmadım ama :( Yapmaz umarım.

      Sil
  6. hepsi bitecek gibi görünüyor kolay gelsin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...