29 Aralık 2015 Salı

2015 Kozmetik Favorilerim


Herkese günaydınlar. Bugün kızlarla beraber ortak hazırladığımız 2015 kozmetik favorilerimiz yazısı ile sizlerleyim. 2015'in son günlerinde bütün sene boyunca kullandığım ve senenin son diliminde keşfedip bayıldığım ürünlerle karşınızdayım. Bir saç ve bir cilt ürünü içeren favorilerimi  hep beraber inceleyelim ^:^


Neutrogena Tek Adımda Makyaj Temizleme Jeli: 
Makyajımı illaki su ve jelle yıkayarak çıkartıyorum. Sadece mendil yada temizleme sularını kullandığımda pek içim rahat etmiyor açıkçası. Normalde ürünleri gözüme değirmediğim için tekrardan silmeyle uğraşıyordum. Bu ürünle sorunum ortadan kalktı. Hem göz hem yüzümü kolayca ovuşturup, suyla duruluyorum. Temizlemesi çok iyi ama cildi biraz kurutuyor. Onun da çözümü hemen arkasından sürdüğüm bol nemlendirici oluyor. 

Lee Stafford Kuru Şampuan:
Yağlanma sorunu dışında, ince telli saçlarıma hacim kazandırma konusunda on numara. Genelde düzleştirdiğim zamanlar basık duran saçlarımı biraz olsun kabartmak için kullanıyorum. Çok memnunum. En az 3 4 saat idare ediyor.

NYX Yeşil Çay Özlü Göz Makyajı Temizleme Yağı:
Göz makyajımı temizlemede pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim fakat temiz gözüme uyguladığımda verdiği his, ertesi gün bile sağladığı yumuşaklık çok hoşuma gidiyor. Sırf bunun için bile sürekli kullanabilirim ^:^


Mac Soft and Gentle Highlighter: 
2015'te edindiğim en en güzel şey  <3  Adında olduğu gibi verdiği softluk ve aydınlık inanılmaz güzel. Gramajından dolayı ömürlük olarak gördüğüm en sevdiğim aydınlatıcım oldu kendisi. Almayı düşünenler varsa daha fazla zaman kaybetmesinler benden tavsiye :)

Farmasi Tender Blush On Allık:
Senenin son çeyreğinde edindiğim ve bayıldığım bir ürün. Her makyajımda istisnasız elimin gittiği ürünlerden. Ayrıntılı yazımı okumak için tık tık.

The Balm Bahama Mama Bronzer:
Bu bronzerı alıp almamakta çok kararsız kalmıştım. Tenim zaten koyu olduğu için turuncu alttonlu ürünlerden kaçıyordum. Bahama Mama'nın da öyle olduğunu düşünüyordum ama tamamen kahve alttonluymuş. İnanılmaz güzel ve doğal duruyor. Birazdan bahsedeceğim Essence'in allık fırçasıyla uyguladığımda tam istediğim doğal sonucu elde ediyorum.
Ayrıca far olarakta kullandığım oluyor. Doğal bitişini çok seviyorum.


Rimmel London Scandal Eyes Nude Göz Kalemi:
Kaş altıma, göz pınarlarıma ve içlerine uyguladığım, şimdiye kadar kullandığım en iyi nude rengi kalem. Akma bulaşma yapmıyor. Göz içime hangi kalemi çeksem sulanıp akardı. Bunda öyle bir sorun yaşamadım. 2015 yılı boyunca çok severek kullandığım bir ürün oldu.

Maybelline Jel Eyeliner:
Daha önceleri diğer renklerini de kullanmış biri olarak jel eyelinlerler arasında en iyisi diyebilirim. Ne dağılıyor ne akıyor ne de bulaşıyor. Tam o istediğim simsiyah etkiyi alabiliyorum. Fiyatına göre verdiği performans mükemmel diyebilirim. Sanırım ürün piyasadan kalkana kadar kullanmaya devam edeceğim. The Balm'ınkinden sonra en sevdiğim 2. eyeliner  ilan ediyorum kendisini ^.^

Mac Pro Longwear Gözaltı Kapatıcısı:
Bu tabiri pek kullanmam ama 1 hafta olmasına rağmen bu ürüne aşık oldum. Koyu gözaltlarımı hem aydınlattı hem tam kapattı. Sabitlenmesi ve kalıcılığına diyecek hiç bir şey bulamıyorum. Bloglarda okuduğum kurutma sorununu ben yaşamadım. Gözaltı nemlendiricimi uygulayarak kullandım hep. Gün boyunca kalıyor. Herhangi bir yenileme gereği duymuyorum. Sanırım 2015'te hayatımın kapatıcısını buldum :)


Wet N Wild Ruj:
Kalıcılığı, sürüşü ve rengiyle tüm sene boyunca en severek kullandığım ruj oldu kendisi. Sürdükten sonra peçeteyle üzerini alıyorum. Bir şey yiyip içmezsem en az 2 3 saat idare ediyor. 2016'da diğer renklerini de deneme fırsatı bulurum umarım ^.^ 

The Balm Put A Lid On It Far Bazı:
Günlük makyajımda mutlaka far kullanıyorum. Sabahtan sürüp akşama kadar aynı makyajla dolaştığım için genelde farlar gözümden uçuyor. Bu bazı kullandıktan  sonra böyle bir şey yaşamadım. Farım evden çıkarken nasılsa geldiğimde de aynı şekilde oluyor. Sürüşü ve ambalajıyla da gönlümü kazanan bir ürün oldu. Bu favorimi de makyaj yaptığım her gün kullanıyorum.



Wet N Wild Kaş Sabitileyici Jel:
Severek kullandığım bir başka üründe bu kaş jeli oldu. Yapısı ve hemen sabitlenmesine bayıldım. Sadece birazcık pul pul dökülüyor kaşlarımın üstünden. Bunun da çözümünü buldum. Sürdükten sonra parmağımla bir kez kaşımın üzerinden geçiyorum ve sonuç:
Sabitlenmiş, gün boyunca şekli bozulmayan kaşlar ^.^ 

Rimmel London Scandal Eyes Xtreme Maskara:
Düzenlediğimiz bir etkinlikte Watsnons sayesinde deneme imkanı bulmuştum. Fırçası, uzatması ve kıvırmasıyla, simsiyah oluşuyla, gözaltlarıma dağılıp dökülmemesiyle tam not aldı benden. Yani bir masakra ne yapabilirse hepsini yerine getiriyor. Bu ikinci ürünüm. Bitirdikten sonra tekrar almayı düşünüyorum.


Essence Allık Fırçası:
Diyebilirsiniz ki bu ürün nasıl favori olabilir. İndirimde rastgele aldığım, makyaj çantasına atarım diye düşündüğüm bir fırçaydı kendisi. Denediğimde gördüm ki tam benim yüz şeklime göre üretilmiş, kontör yaparken diğer fırçalarıma göre harika sonuç çıkartıyor. 
Sadece üründe biraz tozutma yapıyor. Bunu da pek önemsemiyorum açıkçası ^.^ 
Denk geldiğimde 2 3 tane alıp yedeğe atacağım kesinlikle.

Arkadaşlarımın 2015 Kozmetik Favorileri nelermiş bakmak için sizleri şöyle alayım:


Mutlu günler :*

10 yorum:

  1. Essence fırçayı şuan çok merak ettim. Stoklarda görürsem mutlaka bakacağım. Bir de Rimmel London'ın maskarası <3 harika bir yazı olmuş canım birçok ürün not ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım çok uygun fiyatlı bi şans verebilirsin ^.^ Çok sevindim yararlı olmasına

      Sil
  2. Soft and GENTLE hepimizin favorisi anlasilan☺

    YanıtlaSil
  3. güzel ürünler NYX göz makyajı temizleme yağını merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^.^ Fiyatı da oldukça uygundu. Denk gelirseniz bi denemenizi öneririm :)

      Sil
  4. Acaba şu prolongwear kapatıcıdan ben de mi alsam ki.

    YanıtlaSil
  5. sanırım benzer zevklerimiz var :) essence fırçası bulursam alacağım sizi gfcden takibe aldım 201. takipçinim seni de bana beklerim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...