30 Aralık 2014 Salı

Max Factor Creme Puff Pudra 42/Deep Beige


Bugünkü konuğumuz kısa zamanda çok sevdiğim Max Factor Creme Puff pudra. Son bir kaç senedir Loreal True Match pudrayı kullanıyordum. Hatta kendileri favorilerim arasındaydı. Alışverişe gittiğimde aklımda tekrar onu almak vardı fakat indirim oranı %50 olunca gözüm Max Factor'e kaydı :)  Çalışan bayan da kapatıcılık konusunda Loreal'den daha iyi olduğunu söyleyince bir şans vermek istedim. İyi ki de almışım gerçekten çok memnun kaldım. 




İlk olarak kapağının çok sağlam olmadığını söylemem lazım, dikkatli olmakta fayda var. Ambalajı açtığınızda pudranın yüzeyinde jelatin, jelatinin üzerinde de gereksiz bir pudra süngeri yer alıyor ve bunların yanında yoğun parfüm kokusu etrafa yayılıyor. Koku konusunda hassas olanların hoşuna gitmeyebilir fakat ben sevdim.


Cildimde sivilce izleri, kızarıklıklar ve çiller mevcut olduğundan satın aldığım çoğu ten ürününde ilk aradığım özellik kapatıcılık oluyor. Bu pudra da isteğimi oldukça yerine getirdi :) Kapatıcılık üst seviyede ve fırçayla uyguladığınızda tozutma yapmadan çok güzel dağılıyor. 
Kalıcılık konusunda da sınıfı geçer. En az 3 4 saat dayanıyor. T bölgemde biraz fazla yağlanma olduğu için gün içinde 1 - 2 kez tazeliyorum. 


Bendeki rengi 42/Deep Beige olanı. Oldukça bereketli bir ürün. Her gün kullansam bile bitirmem uzun zaman alacak gibi görünüyor.


Ambalajdan çıkan süngeri bir kenara attıktan sonra uygulamamı Avon'un pudra fırçasıyla yada Mac 129 ile yapıyorum.


 Mac, Avon'a göre daha küçük ve yassı kıllardan oluşuyor. Ürün dağıtma konusunda ikisi de oldukça  başarılı. 
Loreal True Match ile Max Factor Creme Puff karşılaştırma yazısı isterseniz yorum bırakabilirsiniz.

Mutlu pazarlar :*

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Rimmel Stay matte pudram yeni bitti ve farklı bir pudra arayışındayım karşılaştırma yazısı yazarsanız çok sevinirim doğrusu
    Bu arada ben de Uludağ Üniversitesinde okuyorum ve çok taze bir blogum var sizi de beklerim sevgiler :)

    http://mavipembehuydurbende.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hangi bölüm kaçıncı sınıfsın :) Tavsiye ederim canım oldukça güzel bir ürün. Hemen takipliyorum aramıza hoşgeldin diyorum :)

      Sil
  3. Çook teşekkürler canım sıcak karşılaman için Eğitim Fakültesinde Fen Bilgisi Öğretmenliği son sınıftayım sen hangi bölümdesin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım canım ben de mühendislik fakültesindeyim tekstil mühendisliği birinci sınıf :) Bizim tarafa gelirsen beklerim :)

      Sil
    2. İnşallah canım çok isterim bi gün tanışmayı :)

      Sil
  4. Max Factor'ün yıllardır değişmeyen klasiğidir bu pudra.Ne zaman görsem kokusu burnuma gelir sanki :)) Sizi instagramda takip ediyormuşum zaten. Artık blogunuzu da takibe aldım :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...