5 Kasım 2014 Çarşamba

Makyaj Çantamda Neler var ?


Günaydın kızlarrr. Geçen ay başlattığımız blog projesini bu ay makyaj çantamda ne var yazısıyla devam ettiriyoruz. Okula giderken her gün makyaj yapıyorum fakat bazı günler geç kalıyorum yada acil bir yere gitmem gerektiğinde evden makyajsız çıkıyorum. Yanıma mutlaka makyaj çantamı alıyorum ki okulda yada gittiğim başka bir yerde hemen tenha bir köşe bulup makyajımı rahatça yapabileyim :) Bakalım benim makyaj çantamda neler varmış ?


İlk olarak olmazsa olmazım makyaj fırçalarım. Özellikle dışarıdayken elimi yüzüme sürmemeye özen gösteriyorum. Hele ki makyajımı dışarıda yapıyorsam kesinlikle ellerimi kullanmıyorum. Bunun için makyaj çantama rahatça sığabilecek fırçaları bulunduruyorum. 
Studio Basic Fırça Seti
Avon Pudra Fırçası


Far seçiminde doğal tonları tercih ediyorum. Pudra da ise yanıma aldığım BB krem yada fondötene uyum sağlayacak bir ürün olmasına dikkat ediyorum. Kaş farı hergün kullandığım fix ürünlerden. İçinde minik fırçası ve cımbızı olması artı özelliği. Ekstra ürün taşıtmıyor bana :)
Reval De Loop Young 4'lü Far
Essence Transparan Pudra
Wet n Willd Kaş Farı
Wet n Wild Brulee Tekli Far


Olmazsa olmazım kapatıcılar. Gözaltlarım çok koyu olduğu için liseden beri istisnasız her gün kullandığım tek ürün. Biri sivilcelerimi ve yüzümdeki izleri kapatmak için diğeri gözaltlarıma uyguladığım kapatıcım.
Rimmel London Wake Me Up Kapatıcı

  
Essence Get Big Lashes Rimel
Essence Lash&Brow Kaş Jeli
Essence I Love Stage Göz Bazı


Eyeliner çekmeye hazır hissetmediğim zamanlar kalın uçlu kalemler kullanıyorum. Beyaz kalemi de kaş altlarım ve göz içi için kullanıyorum.
Golden Rose Eyeliner


Her zaman çantamda bulundurduğum dudak balmı ve el kremi. Kirpik kıvırıcısının etkisinden de vazgeçemiyorum. 
Eos Lip Balm
Biologic El Kremi
H&M Kirpik Kıvırıcı


Ve son olarak da kurtarıcım olan iki ürünü görüyorsunuz. Uzun törpüler yerine böyle tatlı, minik ambalajlı olanlarını taşımayı tercih ediyorum. Yağ kontrol mendillerini ise yağlanan t bölgem için vazgeçilmezlerim arasında. İki ürünü de Gratis'te bulabilirsiniz.

Diğer blogger arkadaşlarımın makyaj çantalarında neler varmış görmek için tıklamanız yeterli :)


Mutlu günlerrr :*

8 yorum:

  1. Canım Wet n wild kaş kitinden memnun musun ? Ben Bir türlü bulamıyorum bu kiti bulunca hemen kapıcam :)
    Blogunu izlemeye aldım canım ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum canım çok doğal görüntü sağlıyor. Denemeni tavsiye ederim :) Hemen takipliyorumm :)

      Sil
  2. Merhaba, dolu dolu bir makyaj çantası gerçekten :) Blogunuza üye oldum, heryerden takipteyim. Bana da beklerim, gelirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım öyle oldu baya :) Hemen takipliyorum seni de :*

      Sil
  3. teşekkürler canım her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,takibe aldım,benimkine de gelirseniz sevinirim yalnız şunu belirteyim benim makyajla ilgili deyil ama belki ilginizi çeker sevgiler : )

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...