30 Aralık 2014 Salı

Max Factor Creme Puff Pudra 42/Deep Beige


Bugünkü konuğumuz kısa zamanda çok sevdiğim Max Factor Creme Puff pudra. Son bir kaç senedir Loreal True Match pudrayı kullanıyordum. Hatta kendileri favorilerim arasındaydı. Alışverişe gittiğimde aklımda tekrar onu almak vardı fakat indirim oranı %50 olunca gözüm Max Factor'e kaydı :)  Çalışan bayan da kapatıcılık konusunda Loreal'den daha iyi olduğunu söyleyince bir şans vermek istedim. İyi ki de almışım gerçekten çok memnun kaldım. 

29 Aralık 2014 Pazartesi

Favori Kozmetik Ürünlerim 2014


Günaydın kızlar, 2014'ün son günlerini yaşarken blogger dostlarımla beraber bu sene içinde kullanıp çok sevdiğimiz 5 favori kozmetik ürününü sizlerle paylaşmaya karar verdik. Yılbaşı indirimi de devam ediyorken umarım sizlere de fikir vermiş oluruz. Lafı fazla uzatmadan ürünlere geçiyorum :) 

28 Aralık 2014 Pazar

Yılbaşı İndirimi Alışverişim / Gratis



Merhaba kızlarrr... Yılbaşı indirimi alışverişimin Gratis'ten yaptıklarım kısmıyla sizlerleyim. Diğerleri gibi buradan yaptıklarım da ihtiyaç alışverişi :) Bakalım neler almışım ?

27 Aralık 2014 Cumartesi

Yılbaşı İndirimi Alışverişim / Watsons



Herkese merhabalarrr. Dün yaptığım yılbaşı indirimi alışverişimin ilk kısmını ayrıntılarıyla paylaşmak istedim. İndirimin son günü 31 aralık. Alışverişimin tamamı benim ve annemin ihtiyaçlarından oluşuyor.

6 Aralık 2014 Cumartesi

Wet N Wild Tekli Farlar Nutty & Brulee & Lagoon


Günaydınlarr :) Bugün blogumda Wet n Wild markasının elimde bulunan tekli farları inceledim. Daha önce de söylediğim gibi her ürününü çok severek kullandığım bir marka. İyi ki Türkiye'ye getirmişler, iyi ki Gratis var diyorum :)
Gelelim elimdeki tekli farlara;

5 Aralık 2014 Cuma

Wet n Wild Balm Stain A Stiff Pink Kalem Ruj


Merhaba kızlarrrr :) Bugünkü ürünümüz çok severek kullandığım, diğer rujlarımı bir kenara attıran Wet n Wild markasının Balm Stain kalem rujlarından stiff pink rengi. Sevgili arkadaşımın çok beğendiğini görünce ben de bir şans verip denemek istedim. İyiki de almışım diyorum. Çok çoook beğendim. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...